Kom naar de KUNST BUITEN! - sessies en schrijf je in!

Wie een activiteit wil organiseren tijdens de Week van de Amateurkunsten 2018 kan voor inspiratie en ontmoeting terecht op één van de KUNST BUITEN!-sessies. We zijn op dinsdag 17 oktober te gast in Lier, op dinsdag 24 oktober strijken we neer in Hasselt en op donderdag 26 oktober is Roeselare aan de beurt.Drie keer eenzelfde formule, maar toch telkens verschillend, want elk lokaal verhaal is anders. Dit jaar ook geen inspiratiedag rond het thema pur sang: het wordt meer dan dat met straffe lokale praktijkvoorbeelden èn beleidskeuzes, ontmoetingen met vakspecialisten uit de negen namateurkunstenorganisaties voor inspiratie over specifieke kunstdisciplines en kant-en-klare formats, een "start-to-WAK" rubriek, de kans op een quick scan van je lokale beleid, en een stevige kieteling voor lokale beleidsmakers om kunst in de vrije tijd hoog op de agenda te houden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Want KUNST BUITEN!? Jamais!

Tip! Kom naar een sessie met de schepen van cultuur, gemeenteraadsleden, cultuurprofessionals, jeugddienst, jeugdhuis, academie, cultuurraad: KUNST BUITEN! biedt heel wat invalshoeken, advies van experten, praktische tips & verse praktijkverhalen uit andere steden & gemeenten en zet je mee op weg om van kunst in de vrije tijd een aandachtspunt te maken bij de lokale verkiezingen van oktober 2018!

  • Bekijke het programma van de KUNST BUITEN!-sessies en schrijf je in! 

  • De Week van de Amateurkunsten maak je niet alleen. In onze toolbox vind je 101 tips om aan de slag te gaan, om partners en kunstenaars te vinden en om iets fantastisch uit te werken.

  • Deelnemen? Het is belangrijk om je activiteit toe te voegen aan onze online kalender, deze staat in verbinding met de Uitdatabank. Alle deelnameinfo vind je in onze toolbox.

  • Persoonlijke feedback? Dit jaar kan je opnieuw een WAK-uurtje aanvragen: gratis feedback en tips bij je activiteit onder begeleiding van een WAK-medewerker. Contacteer ons via info@wak.be


inspiratiedag
centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo