WEEK
VAN
DE
AMATEURKUNSTENKom naar de KUNST BUITEN! - sessies

Wie een activiteit wil organiseren tijdens de Week van de Amateurkunsten 2018 kan voor inspiratie en ontmoeting terecht op één van de KUNST BUITEN!-sessies. We zijn op dinsdag 17 oktober te gast in Lier, op dinsdag 24 oktober strijken we neer in Hasselt en op donderdag 26 oktober is Roeselare aan de beurt. Drie keer eenzelfde formule, maar toch telkens verschillend, want elk lokaal verhaal is anders. Dit jaar geen pure inspiratiedag: het wordt meer dan dat met straffe lokale praktijkvoorbeelden, ontmoeting met de negen namateurkunstenorganisaties voor inspiratie over specifieke kunstdisciplines, Start-to-WAK rubriek, en een stevige kieteling van lokale beleidsmakers om kunst in de vrije tijd hoog op de agenda te houden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Want KUNST BUITEN!? Jamais!

 

 


inspiratiedag


Aan de slag?

  • Blijf op de hoogte van KUNST BUITEN!-sessies en schrijf je in! 

  • De Week van de Amateurkunsten maak je niet alleen. In onze gloednieuwe toolbox vind je 101 tips om aan de slag te gaan, om partners en kunstenaars te vinden en om iets fantastisch uit te werken.

  • Deelnemen? Het is belangrijk om je activiteit toe te voegen aan onze online kalender, deze staat in verbinding met de Uitdatabank. 

  • Kun je niet wachten? Dit jaar kan je opnieuw een WAK-uurtje aanvragen: gratis feedback en tips bij je activiteit onder begeleiding van een WAK-medewerker. Contacteer ons via info@wak.be

 

 

 

* specifiek programma voor CENTRUMSTEDEN


inspiratiedag


centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo