Deelnemen kan in 3 eenvoudige stappen.

1 REGISTRATIE

Laat ons zo snel mogelijk weten dat je wil deelnemen door te registeren. Duid aan of je deelneemt als WAK-coördinator of als deelnemend kunstenaar. Schrijf je ook in voor de WAK-flits, zo vergeet je geen enkele deadline of tip. Let op: jouw activiteit is nu nog niet aangemeld voor de kalender (hoe je dit kunt doen lees je bij stap 3). 

WAK-coördinator = de spilfiguur op lokaal niveau. Dé persoon die zich toespitst op promotie, programmatie, overleg en logistieke ondersteuning. Registreer je als coördinator, zodat geïnteresseerde kunstenaars in jouw stad of gemeente een beroep op je kunnen doen!

Kunstenaar = je organiseert je eigen activiteit, alleen, met bevriende kunstenaars, met een tijdelijk collectief of neemt deel aan een activiteit met je vereniging. Je kan vinden wie de WAK-coördinator is voor jouw stad of gemeente en waar je terecht kan voor ondersteuning.

Deelnamevoorwaarden
​!! Activiteiten vinden (minimaal) plaats tijdens de Week van de Amateurkunsten (gedurende één of meer dagen tussen 27 april en 6 mei).
!! Activiteiten vallen onder de noemer ‘kunsten’. Toonmoment van een project, atelierbezoek, expo, workshop, demonstratie, optreden, concert, participatief traject, kunstenfestival....alles kan. 
!! De activiteit linken aan het jaarthema KUNST BUITEN! is optioneel, maar draagt wel bij tot de uitstraling en grootsheid van de Week van de Amateurkunsten. En het scherpt je creativiteit aan!
!! Het promotiemateriaal draagt het logo van de Week van de Amateurkunsten, te downloaden via wak.be/promotie of je gebruikt het drukwerk dat je gratis kunt bestellen.

Alle deelnamevoorwaarden lees je hier

2 BESTELLEN PROMOTIEMATERIAAL (deadline afgelopen)

Bestel gratis gedrukt promotiemateriaal via www.wak.be/promotie. We bieden affiches (A2) en flyers (A5) met het campagnebeeld van KUNST BUITEN!. Er zijn ook opdrukaffiches en – flyers waar je de info en logo's van jouw evenement kan aan toevoegen. Per gemeente kan er ook een leuke vlag besteld worden. Ook onze hippe stickers zijn nog voorradig!
Liever alles digitaal? We hebben heel wat downloadopties. 

!! Deadline voor het bestellen van gedrukt materiaal is 2 februari 2018

!! Maak je zelf promotiemateriaal? Zorg er dan zeker voor dat het logo van de Week van de Amateurkunsten erop staat, je vindt het via www.wak.be/promotie

3 JOUW ACTIVITEITEN AANMELDEN VOOR DE KALENDER --> INVOEREN IN UITDATABANK

Ligt het concept van jouw activiteit klaar? Voeg die activiteit toe aan de Uitdatabank, zo komt ze automatisch in de online kalender op www.wak.be/kalender.
Vergeet niet om bij 'label' week van de amateurkunsten (zonder leestekens) in te tikken! Alleen zo is jouw activiteit zichtbaar in de WAK-kalender. Heel wat andere mediakanalen en websites pikken op deze manier jouw activiteit op. 
Maak het niet te summier: doe af en toe een update en informeer je publiek goed: voeg praktische informatie toe, een foto, een link naar het programma & deelnemers, de FB-pagina van je event...

Alle praktische info over het invoeren kan je vinden via www.wak.be/toolbox.

centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo de academies